Werkwijze


U heeft een vraagstuk op het gebied van personeel of organisatie? En wilt een goed advies of nog liever een concrete oplossing. Samen met u brengen wij u probleem in kaart, maken een snelle en goede analyse en geven advies over de oplossing. En als het kan en mag van u, lossen wij het meteen voor u op. En dit doen wij al vanaf 1986!

Wij hebben ons niet gespecialiseerd in bepaalde sectoren of branches, maar spreken door onze jarenlange ervaring wel uw taal. Wij brengen onze specialistische kennis en vaardigheden op HR gebied altijd mee, hebben een klein, hecht en ervaren team. Stelt u één van onze adviseurs een vraag, u krijgt antwoord vanuit het hele team. Dat is geen loze kreet, dat maken wij pragmatisch voor u waar.

Wij bieden u een structurele oplossing, zowel op strategisch/beleidsmatig als op operationeel niveau.

Wilt u uw organisatie naar de volgende fase in haar bestaan brengen, ook dan kunt u prima bij ons terecht. Als u weet waar u naartoe wilt, dan vullen wij dat vanuit een HR kant voor u in. Groei, verandering, fusie, overname, verkoop, in alle situaties kunnen wij u helpen. Op interim basis of op projectbasis, als project-regisseur, aanjager of als P&O specialist, alle rollen zijn mogelijk bij ons. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u daarover.

P + O scan


Deze scan geeft een grondige analyse van uw organisatie, gevolgd door een heldere rapportage van knelpunten en een prioriteitenstelling voor de uitvoering daarvan.

HR Projecten


Adviesbureau APB biedt advies, concrete oplossingen en praktische ondersteuning op 11 gebieden. Kijk op de pagina diensten met welke vraag u bij ons terecht kunt.

Advies en implementatie


Altijd in overleg met u en op maat. Wij voeren ook graag ons advies uit en implementeren dit op een gedegen, professionele en pragmatische manier.

Maak gebruik van één van onze teamleden. Belangrijk is dat het klikt tussen u en onze adviseur. Het gaat om vertrouwen, kennis van uw sector/branche en dat onze adviseur bij uw organisatie en cultuur past.

Een adviseur bij u op locatie kan de oplossing zijn voor een structurele part-time P&O functionaris voor uw organisatie. Voor 1 tot maximaal 4 dagen in de week, wij nemen dat werk uit uw handen. Maar ook als u een tijdelijk capaciteitstekort (bijvoorbeeld door zwangerschapsverlof of langdurige ziekte) op uw eigen P&O afdeling heeft, kunnen wij dat voor u invullen.

U kunt al uw P&O werkzaamheden uitbesteden, een abonnement afsluiten of organisatiespecifieke afspraken met ons maken.