Over ons


Zorgeloos uitbesteden is bij ons geen loze kreet. Onze dienstverlening strekt zich uit over de Personele en de Organisatorische kant van uw organisatie. Adviesbureau APB biedt praktische ondersteuning en deskundig advies. Van hulp bij het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats tot een complete cultuurverandering binnen uw organisatie.

Wij werken voor zowel het midden- en kleinbedrijf als voor grote (internationale) bedrijven. Daarnaast bieden we met een speciaal kennisnetwerk advies en begeleiding op maat aan woningcorporaties. Tijdelijk of structureel. Strategisch of operationeel. Onze consultants/adviseurs nemen u (een deel van) het P&O werk uit handen, zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw kerntaken. Onze werkwijze is zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. De mens in de organisatie is ons uitgangspunt. Maatwerk leveren is onze standaard. Uw vraag is leidend. Onze inzet is het leveren van toegevoegde waarde.

Adviesbureau APB bestaat sinds 1986. Ons team bestaat uit ervaren deskundigen en HR specialisten met een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Vanuit onze expertise hebben wij veel raakvlakken met andere disciplines. Indien gewenst coördineren wij dat voor u zodat u één aanspreekpunt houdt.

APB is een unieke, vooraanstaande P&O-dienstverlener die, middels de inzet van haar adviseurs, specialisten en netwerk, van mens tot mens, het voor de opdrachtgever afgesproken resultaat bereikt.