Werving, search & selectie

Wij kennen de arbeidsmarkt en de kanalen om uw doelgroep te bereiken en leveren toegevoegde waarde bij de selectie van de juiste kandidaten.

Lees meer
Training & Loopbaanontwikkeling

Zorg dat uw werknemers zich blijven ontwikkelen gedurende hun loopbaan. Van een strategisch opleidingsplan tot concrete POP’s.

Lees meer
Arbeidsvoorwaarden & beloning

Arbeidsvoorwaardenreglementen en personeelshandboeken, actuele arbeidsovereenkomsten. Benchmark voor salaris en arbeidsvoorwaarden voor uw (buitenlands) personeel, management of directie.

Lees meer
Strategisch personeelsbeleid, HRM

Waar wil ik naartoe met mijn organisatie en welke mensen horen daarbij. Maak optimaal gebruik van de talenten in uw organisatie. Wij vertalen uw Businessplan naar een concreet HR plan of jaarplannen.

Lees meer
Verandermanagement

Zorg dat uw organisatie niet vastroest! Hoe krijg ik beweging in mijn organisatie, hoe krijg ik een cultuurverandering tot stand.

Lees meer
Organisatieontwikkeling, reorganisatie

In goede en slechte tijden advies bij organisatie inrichting, herstructureringen en/of outsourcing. Hoe richt ik mijn organisatie zo optimaal mogelijk in en met welke werkprocessen en medewerkers.

Lees meer
Functiewaardering & beoordelingsmethoden

Onafhankelijk advies op het gebied van functiebeschrijving en functiewaarderingstrajecten. Kennis en ervaring met diverse functiewegingssystemen.

Lees meer
Bedrijfsopvolging

Succesvolle overdrachten omvatten meer dan een goede prijs. MBO/MBI, Social Due Dilligence. Wij begeleiden en vinden indien nodig de juiste kandidaat.

Lees meer
Arbeidsrecht en sociale wetgeving

Veranderende wet- en regelgeving: wij kennen de laatste ontwikkelingen, toepassingen en feiten.

Lees meer
Interim-management

Uitstekende oplossingen door snelle, direct beschikbare interimmanagers.

Lees meer
Conflictbemiddeling, mediation & ontslag

Bemiddeling bij arbeidsconflicten. Begeleiding bij saneringen, individueel of collectief ontslag, opstellen van Sociaal Plan met vakbonden, adviesaanvraag OR en begeleiding bij de uitvoering (beëindigingsovereenkomst, UWV procedure of kanton rechter).

Lees meer